Forretter / Supper










1. VÅRRULL

Kr. 60,-

Kr. 60,-



        Springroll - Inneholder: H












2. INNBAKT SCAMPI

Kr. 70,-




       Baked fried prawns - Inneholder: H, SKL










3. REKECOCKTAIL

Kr. 70,-





       Shrimp cocktail - Inneholder: SKL














4. STRIMLET BIFF-SPYD

Kr. 70,-



       Beef on skewers - Inneholder: PNT





7. KYLLINGSUPPE



Kr. 60,-

        Chicken soup - Inneholder: E








8. PEKINGSUPPE



Kr. 60,-

      Sur og sterk




         Sour and spicy soup - Inneholder: E
















9. KINESISK LØKSUPPE



Kr. 60,-

       Chinese onion soup





Kjøttretter







11. STRIMLET OKSEFILET A LA CHINA 
Kr. 175,-
        Strimlet biff i tomatisert saus - Inneholder: SOY


12. STRIMLET BIFF CHOP SUEY

Kr. 145,-
           Beef with vegetables - Inneholder: H


13. STRIMLET BIFF m/bambusskudd of sjampinjongKr. 145,-
        Beef with bambooshoots and mushrooms - Inneholder: H

14. STRIMLET OKSEFILET MED BROKKOLI
Kr. 175,-
        Beef with broccoli - Inneholder: H



15. STRIMLET BIFF I SUR-SØT SAUS
Kr. 155,-
        Beef with pineapple - Inneholder: H



16. STRIMLET BIFF I KARRY-SAUS
Kr. 155,-
        Beef in curry sauce - Inneholder: H, MLK, SLR, SNP

17. STRIMLET BIFF I SATE-SAUS

Kr. 165,-
        Beef in sate sauce - Inneholder: H, PNT, SLR, SNP, SMF

18. STRIMLET OKSEFILET A LA SZECHUEN
Kr. 165,-
        Szechuen beef - Inneholder: H, SOY


19. LAMMEFILET MED PURRELØK
Kr. 210,-
      Serveres på glovarm plate



           Sauteed lamb in a light soya sauce - Inneholder: H

20. STRIMLET OKSEFILET I SORTPEPPERSAUSKr. 190.-
        Serveres på glovarm plate



           Sirloin with onions in blackpepper sauce - Inneholder: H

21. LAMMEFILET A LA SZECHUEN
Kr. 210,-
        Szechuen lamb - Inneholder: H, SOY


22. FRITYRSTEKT SVINEKJØTT I SUR-SØT SAUSKr. 135,-
        Sweet-sour pork - Inneholder: H



23. SVINEFILET CHOP SUEY

Kr. 140,-
        Pork chop suey - Inneholder: H



24. SVINEFILET A LA SZECHUEN

Kr. 145,-
        Szechuen pork - Inneholder: H, SOY












Kyllingretter










30. KYLLINGFILET CHOP SUEY 

Kr. 135,-

          Chicken chop suey - Inneholder: H, SOY




31. KYLLINGFILET A LA SZECHUEN
Kr. 145,-

          Szechuen chicken - Inneholder: H, SOY




32. KYLLINGFILET I SURSØT SAUS
Kr. 145,-

          Chicken with sweet and sour sauce - Inneholder: H



33. KYLLINGFILET I KARRY-SAUS

Kr. 145,-

          Chicken in curry sauce - Inneholder: H, MLK, SLR, SNP



34. FRITYRSTEKT KYLLINGFILET m/sur-søt sausKr. 155,-

          Fried chicken with sweet and sour sauce - Inneholder: H, SOY



35. KYLLINGFILET I SATE-SAUS

Kr. 145,-

          Chicken in sate sauce - Inneholder: H, PNT, SLR, SNP, SMF



Tilbehør: cashewnøtterKr. 20,-













Anderetter











40. BRASSERT AND I SOYASAUS

Kr. 190,-

          Braised duck in aromatic bean sauce - Inneholder: H



41. FRITERT AND m/sur-søt saus

Kr. 195,-

          Deep fried duck w/sweet and sour sauce - Inneholder: H, SOY



43. AND A LA SZECHUEN


Kr. 195,-

          Szechuen duck - Inneholder: H, SOY




44. SPRØSTEKT AND m/grønnsaker og saté-saus
Kr. 230,-

          Crisp grilled duck w/vegetables and satay-sauce - Inneholder: H, PNT, SLR, SNP, SMF









Grillet Pekingand

MENY FOR 4 PERSONER - 3 dagers forhåndsbestilling


Tilberedningsmåten for "Pekingand": Skinnet skal først blåses løs fra kjøttet. 


Deretter skal anden henges  til tørk i  2 dager. Den må grilles ved riktig temperatur.


Helst skal man fyre med trekull av frukttre for å få den beste aroma.   


Hele menyen består av to ender





FORRETT: 
Skinnet m/vårløk, lefser og Hoi-sin saus



SUPPE: 
Husets andesuppe (kraft av bein fra and)



HOVEDRETT: 2 forskjellige anderetter




DESSERT: 
En søt avslutning

KR. 520,- per pers.


SKALLDYR-FISK










48. SZECHUEN KAM KON POT

Kr. 200,-

       Denne retten serveres i en ildfast form. 




       Under lokket vil du finne scampi, lam, kylling og biff.


          Szechuen pot with prawns, beef, lamb and chicken - Inneholder: H, SOY, SKL

49. KONGEREKER I HVITLØK-SAUS
Kr. 175,-

         King prawns with garlic sauce - Inneholder: H, SKL



50. INNBAKTE KONGEREKER m/sur-søt saus
Kr. 175,-

         Deep fried king prawns w/sweet and sour sauce - Inneholder: H, SKL, SOY


51. KONGEREKER A LA SZECHUEN
Kr. 175,-

         Szechuen king prawns - Inneholder: H, SKL, SOY



52. KONGEREKER I SATE-SAUS

Kr. 175,-

         King prawns in sate sauce - Inneholder: H, SKL, PNT, SLR, SNP, SMF


53. KONGEREKER I KARRY-SAUS

Kr. 175,-

         King prawns in curry sauce - Inneholder: H, SKL, MLK, SLR, SNP


59. FRITYRSTEKT STEINBIT-FILET m/løk i sur-søt sausKr. 195,-

         Fried wolffish filet w/onions in sweet and osur sauce - Inneholder: H, FSK


60. DAMPET LAKS PÅ KINESISK VIS
Kr. 185,-

       Serveres m/ ingefær, løk og purreløk i soya-saus



         Steamed salmon w/ginger, leek and onions in soya sauce - Inneholder: H, FSK, SOY


Andre retter










61. STEKT RIS m/skinke, reker, kylling og egg
Kr. 135,-

         Fried rice w/ ham, shrimps, chicken, egg and vegetables - Inneholder: E, SKL

62. STEKTE NUDLER m/ biff eller kylling
Kr. 150,-

         Fried noodles w/beef or chicken - Inneholder: H



63. VEGETARISK CHOP SUEY

Kr. 130,-

         Vegetables chop suey - Inneholder: H



64. HUSETS SALAT m/reker og skinke
Kr. 130,-

         Chef salad with shrimps and ham - Inneholder: SKL

BARNEMENY

























68. PØLSE m/ pommes frites


Kr. 65,-

         Inneholder: SLR





69. 1/4 KYLLING m/pommes frites

Kr. 75,-

         Inneholder: SLR





    DESSERTER










71. FRITYRSTEKT BANAN m/ is og krem
Kr. 65,-

         Inneholder: H, MLK, E




72. FRITYRSTEKT ANANAS m/is og krem
Kr. 65,-

         Inneholder: H, MLK, E




73. VARM EPLEKAKE m/is og krem

Kr. 50,-

         Inneholder: H, MLK, E




74. BANANBÅT m/is, krem og saus av jordbær og sjokoladeKr. 75,-

         Inneholder: H, MLK, E




75. BLANDET ISKREM


Kr. 50,-

         Inneholder: H, MLK, E




Kontinentale Retter








76. STRIMLET KYLLINGFILET m/ bernaisesaus
Kr. 170,-
         og grønnsaker & kokte poteter


        Inneholder: H, E, MLK, SLR



78. STRIMLET YTREFILET m/ bernaisesaus eller peppersausKr. 200,-
       og grønnsaker & kokte poteter


         Inneholder: H, E, MLK, SLR



79. STRIMLET LAMMEFILET m/bernaisesaus
Kr. 210,-
      og grønnsaker & kokte poteter


         Inneholder: H, E, MLK, SLR



80. INDEFILET m/ bernaisesaus grønnsaker og bakt potetKr. 300,-
         Tenderloin steak w/ béarnaise sauce, vegetables and baked potatoes - Inneholder: H, E, MLK, SLR
81. INDREFILET m/ peppersaus, grønnsaker og bakt potetKr. 300,-
         Tenderloin steak w/ black pepper sauce, vegetables and baked potatoes - Inneholder: H, MLK
82. ORIENTAL STEKT INDREFILET i hvitløk- og rødvinsausKr. 300,-
       m/ ris




         Inneholder: H




84. 1/2 KYLLING m/ salat og pommes frites
Kr. 145,-
         Inneholder: SLR




85. STEKT LAKS m/ sylteagurk og remulade
Kr. 185,-
         Fried salmon - Inneholder: FSK, H, E


86. DAMPET LAKS m/ bernaisesaus, grønnsaker og poteter Kr. 185,-
         Steamed salmon - Inneholder: FSK, E, MLK, SLR

87. DAMPET STEINBIT m/ berinaisesaus, grønnsaker og poteterKr. 195,- 
         Steamed wolffish - Inneholder: FSK, E, MLK, SLR











Diverse


Kinesiske lunsjretter…Kr. 105,-

Rekesmørbrød…Kr. 60,-

Karbonadesmørbrød m/ løk…Kr. 60,-

Karbonadesmørbrød m/ speilegg…Kr. 65,-

Omelett m/ skinke og ost…Kr. 110,-

Bakt potet m/ skinke, ost, reker…Kr. 105,-

Karbonademiddag…Kr. 120,-

Kjøttkakemiddag…Kr. 130,-

Allergener:


H = Hvete

E = Egg

SLR = Selleri

FSK = Fisk

MLK = Melk

SKL = Skalldyr

SOY = Soya

SNP = Sennep

PNT = Peanøtter

SMF = Sesamfrø